Tanden bleken pijnlijk? Geen zichtbaar resultaat? Niet bij Glow stralend witte tanden in Noordwijkerhout. 

Glow stralend witte tanden werkt met de beste peroxidevrije bleekgels* voor het mooiste resultaat. Bij Glow stralend witte tanden haal je al een zichtbaar resultaat
 vanaf 2x20 minuten!

Luister lekker naar je eigen muziek en kom even helemaal tot rust. Bij Glow stralend witte tanden doen we er alles aan om jou een prettige behandeling te geven.


Afhankelijk van jouw consumptiepatroon houdt het effect zo'n twee tot vier maanden aan. Om zo lang mogelijk plezier te hebben van dit resultaat raad ik altijd Beyond Pearl White tandpasta aan. Deze tandpasta helpt de tanden hun natuurlijk witte kleur te behouden na de bleekbehandeling. Deze tandpasta is verkrijgbaar in de salon.


*Bleekgels van de tandarts mogen sinds 2012 maximaal 6% peroxide bevatten. In de bleeksalon mag de bleekgel maximaal 0,1% peroxide bevatten.

Glow stralend witte tanden heeft haar salon gevestigd in Noordwijkerhout. Er is voldoende parkeergelegenheid in de woonwijk en de salon is makkelijk te bereiken vanuit Noordwijk, Katwijk, Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Leiden en andere omliggende dorpen en steden in de Bollenstreek en Haarlemmermeer.